Over Lappa

Lappa spoelt, na een flinke storm, aan op Terschelling, een klein eilandje boven in Nederland. Een jong echtpaar ontfermt zich over de kleine Lappa. Als snel blijkt Lappa heel nieuwsgierig. In de LAPPA® Kinderboeken volgen we de avonturen van Lappa, die met een heel eigen, authentieke blik de wereld bekijkt en vragen stelt. ‘Vriendjesvragen’, die voor kinderen vanaf 3 jaar, heel herkenbaar zullen zijn.
  
Bijzonder is het boek ‘’Dag lieve opa’’. Daarin kijken we mee met Lappa, bij wat er zoal gebeurt in de emotionele, hectische dagen na het overlijden van een grootouder. Het boek heeft diverse recensies gehad in vakbladen, stond genomineerd voor de Yarden Afscheidsprijs 2015 (in Nederland)en staat op bekende websites als uitvaart.nl.

LAPPA® Kinderboeken – de thema’s

Verbinding tussen rassen en culturen, zorg voor natuur en milieu en een zonnige kijk op het leven zijn terug te vinden in de avonturen van de nieuwsgierige Lappa en zijn vriendje Hondje Wof. Maar ook schenkt LAPPA® aandacht aan serieuzere onderwerpen, die jonge kinderen, net als Lappa, ook mee kunnen maken.
De interactieve prentenboeken bevatten veel illustraties in primaire kleuren, een kijkplaat, een kleurplaat en ‘vriendjesvragen’. De boeken zijn erg leuk om samen te bekijken en er uit voor te lezen. Zelf de eerste woordjes lezen kan natuurlijk ook.

Voor kinderen van 3 – 6 jaar.