Lappa
In de LAPPA® Kinderboeken volgen we de avonturen van Lappa, die met een heel eigen, authentieke blik de wereld bekijkt en vragen stelt. Met ‘vriendjesvragen’, die voor kinderen vanaf 3 jaar, heel herkenbaar zullen zijn.

Onze thema’s
– Een zonnige kijk op het leven
– Duurzaamheid en de zorg voor natuur & milieu
– Verbinding tussen rassen en culturen

LAPPA® Kinderboeken
De interactieve prentenboeken bevatten veel kleurrijke illustraties, een kijkplaat, een kleurplaat en ‘vriendjesvragen’. De boeken zijn erg leuk om samen te bekijken en er uit voor te lezen. Maar zelf plaatjes kijken of de eerste woordjes lezen kan natuurlijk ook. Voor kinderen van 3 – 6 jaar.

  • Wij maken 5 nieuwe LAPPA® kinderboeken per jaar
  • Alle LAPPA® kinderboeken zijn in alle talen leverbaar
  • LAPPA® Bilingual is in elke talencombinatie leverbaar
  • Wij leveren LAPPA® kinderboeken op bestelling met elke gewenst onderwerp

Yarden Afscheidsprijs 2015
In het boek ‘Dag lieve opa’ (LAPPA 1.0 serie) kijken we mee met Lappa, bij wat er zoal gebeurt in de emotionele, hectische dagen na het overlijden van een grootouder. Het boek heeft diverse goede recensies gehad in vakbladen, stond genomineerd voor de Yarden Afscheidsprijs 2015 (in Nederland)en staat op bekende Nederlandse websites als uitvaart.nl.

De uitgeverij
LAPPA Brand International BV maakt en verkoopt LAPPA® kinderboeken en merchandising. Ook verbindt de uitgeverij het merk LAPPA® aan uiteenlopende kindvriendelijke producten.  

Wij werken zakelijk samen met Albert Meuter, founder Identity Games International BV en met een inspirerend team van grafisch vormgevers en designers. Ons haakteam bestaat uit enthousiaste dames uit het hele land. Zij zorgen voor de benodigde handgehaakte sjaaltjes voor knuffel LAPPA.

Het team achter LAPPA®
Albert Meuter – Co-founder LAPPA Books International BV/Founder Identity Games International BV
Mirjam Touwslager – Creative director/Co-founder LAPPA Books International BV
Edo Knoll – Sales & Marketing Director
Patty Koot – creation & graphic design 
Mariko Uchida – Sales Agent Books & Licenses Japan
Veli Tarhan – production leader of stuffed LAPPA, Denezli, Turkije

LAPPA® brand
LAPPA Brand International BV is eigenaar van de woord/beeld merkrechten Benelux, Europa en China. Niets dat valt onder het merkrecht mag zonder onze toestemming vermenigvuldigt of gekopieerd worden.