LAPPA® Bilingual = 2 talen in 1 boek
Een nieuwe taal leren is niet eenvoudig. Met de tweetalige LAPPA® Bilingual kinderboeken wordt het makkelijker om de nieuwe taal te leren. Samen met je kind leer je de nieuwe taal spelenderwijs. Door je kind voor te lezen uit LAPPA® Bilingual in het Nederlands met daarbij de tekst ook in je moedertaal. De taal van jouw land. Op elke bladzijde vindt je de tekst zowel in het Nederlands als in je eigen taal. Zo wordt het makkelijk en plezierig om Nederlands te leren samen met je kind, die zo spelenderwijs op jonge leeftijd de nieuwe taal leert.

Interactief voorlezen
LAPPA® Bilingual is interactief, met een kijkplaat, een kleurplaat en 14 ‘vriendjesvragen’. Met de ‘vriendjesvragen’ leer je spelenderwijs een gesprekje te voeren met je kind in het Nederlands. Op elke bladzijde staat een ‘vriendjesvraag’ die over het verhaal gaat. Ook weer in het Nederlands en in je eigen taal. Zo ben je samen met je kind actief bezig met de nieuwe taal, want samen leren is leuk.

LAPPA® Bilingual in alle talencombinaties
Al onze titels zijn tweetalig te bestellen in alle talencombinaties. Meestal leveren wij onze kinderboeken in het Nederlands of Engels in combinatie met een vreemde taal, maar ook andere talencombinaties zijn mogelijk. Als je een boek in een vreemde taal wilt die wij niet in voorraad hebben, dan kunnen wij al vertalen bij een bestelling vanaf 25 boeken.

LAPPA® Bilingual in Nederlands/Pools
9 titels zijn direct tweetalig te bestellen in Nederlands/Pools. Als de titels niet in voorraad zijn bestellen we die via print on demand. De levertijd is dan ca. 2 weken. De prijs per boek is € 17,95 + € 4,10 verzendkosten.
De volgende titels LAPPA® Bilingual NL/Pools kun je bij ons bestellen door een e-mail te sturen naar Mirjam: info@lappabooks.nl. Je ontvangt dan een factuur. Zodra wij je betaling ontvangen hebben activeren wij je bestelling.

- Lappa
- Lappa is jarig – Lappa ma urodziny
- Lappa in de dierentuin – Lappa w zoo
- Lappa en de maan - Lappa i księżyc
- Lappa bij de dokter – Lappa u lekarza
- Lappa is verdrietig – Lappa jest smutny
- Lappa krijgt een tuintje – Lappa w ogródku
- Lappa en zijn vriendjes – Lappa i przyjaciele
- Hup Lappa – Hop, Lappa!

Deze titels zijn ook in het Turks te bestellen.

Diverse talen in voorraad
Wij hebben diverse titels LAPPA® Bilingual vertaald in o.a. Japans, Spaans, Italiaans, Duits, Turks en Pools. Deze titels kun je rechtstreeks bij ons bestellen. Wij kunnen deze dan via print on demand voor je laten drukken. Levertijd ca. 2 weken. De prijs per boek is € 17,95 + € 4,10 verzendkosten. Voor meer informatie kun je mailen naar Mirjam: info@lappabooks.nl

LAPPA® Bilingual Arabisch
Lappa en de maan hebben wij vertaald naar het Arabisch en gedrukt in Arabische stijl, van achter naar voren. Om die reden is Lappa en de maan niet tweetalig verkrijgbaar, alleen eentalig. Als je Lappa en de maan toch tweetalig wilt lezen, dan raden we je aan een Arabische- en een Nederlandse versie te kopen.

Meer informatie over LAPPA® Bilingual
Heb je een specifieke vraag over LAPPA® Bilingual of je meer weten over onze tweetalige boeken en de mogelijkheden voor jouw, jouw school, jouw klas of voor een stichting of bedrijf, mail dan voor meer informatie naar Mirjam: info@lappabooks.nl.


Lappa
Bilingual/Tweetalig NL/Eng - Dutch/Eng

Mirjam Visker

Lappa en Hondje Wof zijn op vakantie op een eiland boven in Nederland. Er is een echte vuurtoren, een strand, duinen, de zee en… een rood monster, waar Lappa erg van schrikt. Gelukkig ontdekt hij als snel, dat het geen echt monster is.
Voor kinderen van 3 tot 6 jaar. LAPPA® Bilingual, deel 1.

Tweetalig Nederlands/Engels, interactief voorleesprentenboek met kijkplaat, kleurplaat en ‘vriendjesvragen’. Voor kinderen van 3 tot 6 jaar. LAPPA® kinderboekenserie, deel 1

Bestel nu

Lappa and Doggie Woof are on vacation on an island to the north of the Netherlands. There's a real lighthouse, a beach, dunes, the sea, and... a red monster that gives Lappa a fright. Luckily, he quickly finds out that it's not a real monster at all.
For children aged 3 to 6. LAPPA® Bilingual, part 1.

Bilingual Dutch/English, interactive read-along picture book with a story page, coloring page and questions for Lappa’s little friends. For children aged between 3 and 6. LAPPA® children’s book series, part 1

Order now


Specificaties/Specifications:
Hard cover I Full colour I 32 pagina's I 1e druk 2018 I 21 x 21 cm